På scenen

17035873_10154485936818137_2124499765_o (1)

D. 4. august har forestillingen KUSSESUMPEN – mens vi venter på søde Søren præmiere på Teatret ved Sorte Hest. Forestillingen er baseret på en række indlæg fra bloggen.

Forestillingen tager afsæt i blogteksterne og er dramatiseret af en af medstifterne og fast blogger, Jacobe Orry. Med sin baggrund indenfor scenekunstens verden har Jacobe Orry længe gået med drømmen om at skabe en teaterforestilling baseret på bloggens indlæg og univers.

»Der er for lidt kunst i Danmark, der viser kvinden som hun rent faktisk er; for lidt kunst, som gør op med det herskende kvindeideal, som er altoverskyggende for mange unge kvinder i dag.« siger Jacobe Orry, når hun bliver spurgt om, hvorfor hun har skrevet forestillingen, og hun uddyber: »Ambitionen er at lave en forestilling, der ligesom bloggen diskuterer ligestillingsspørgsmål og kvindeliv med varme og humor. Vi vil rigtigt gerne starte en ny samtale om feminisme, der foregår på en anden måde end vi ser i debatten i dag«.

Med KUSSESUMPEN – mens vi venter på søde Søren søger vi tilbage til de kvindelige rødder og til, hvad det rent faktisk vil sige at forelske sig, ikke blot i den romantiske konstellation som et parforhold kan være, men også i verden og i sig selv som kvinde. I trit med det bramfri udtryk, skildrer forestillingen rejsen ind i den autentiske og virkelige kvindes univers, gennem en scenekunstnerisk fortolkning af det oprindelige blogformat. Derudover er mødet mellem det talte – det som bloggen repræsenterer – og den fysiske skuespillerbaggrund, som alle fire medvirkende har, et rigtig spændende og udfordrende krydsfelt at arbejde i.

Kussesumpen har fire kvindelige roller, der spilles af Josephine Angelica Lorentzen, Pernille Rosengren, Vanessa Moliné Petterson og Jacobe Orry. Forestillingen har premiere på Teatret ved Sorte Hest d. 4/8 2017 med en forestillingsperiode, som strækker sig frem til d. 31/8 2017.

 

 

For yderligere information, interview, m.v. kontakt da presseansvarlig Karen Dich. Fotomateriale må ikke anvendes uden forudgående aftale med KUSSESUMPEN.

E-mail: kussesumpen@kussesumpen.dk

KUSSESUMPEN

www.kussesumpen.dk

 


 

I oktober deltog Teater Kongedybet i Teaterbattle ved Mungo Park med et sneak peak forestillingen Kussesumpen, der baserer sig på indlæg her fra bloggen.

Kussesumpen on stage

Kussesumpen var nomineret for Bedste Koncept, Bedste Timing samt Juryens Særpris.


Vi opdaterer jer lige så snart der er nyt fra Teater Kongedybet og Kussesumpen-forestillingen!