Jeg er så ked af, den hænger ned af

Indrømmet. Jeg har været rundt om blokken en gang eller to. Jeg har gjort mig en del erfaringer ud i det erotiske. Nogle mere vellykkede end andre. Ja, jeg har haft sex med en hel del mænd. Og det er jeg sådan set godt tilfreds med. Jeg har selv valgt det. For jeg har sex fordi jeg har lyst, og det er min egen beslutning. Men der er selvfølgelig også nogle enkelte andre ting der spiller ind. Eksempelvis mandens lyst – eller mangel på samme. Og det sidste har jeg desværre oplevet lidt for mange gange. 

Det er muligvis et af de mest frustrerende og uretfærdige problemer i tilværelsen. Ikke kun for manden selv, men også for den skønjomfru, han denne nat (ja, det kan selvfølgelig også ske på andre tidspunkter af døgnet, men statistisk set, er det nok oftest om aftenen eller natten, at man hengiver sig den slags eskapader) har valgt at fylde sine safter i. Så ligger man der. Man har forberedt sig, skyllet grotteosten ud, måske fjerne den værste urskov, så han ikke begynder at nynne temaet til Indiana Jones, når han finder ned mellem benen og skal have hjælp til at finde den. Man har kysset i timer, sendt frække blikke i endnu flere timer. Man er så sjaskvåd, at det pletter uden på bukserne. Og han er på. Han kysser og piller og skruer på knapper. Men bag ved boksershortsene gemmer der sig en utroligt trist overraskelse. En lille, slukøret tissetrold (ja, det hedder altså ikke pik, når den er så sølle). Og man kæmper for sagen, man giver det tid, man piller, man slikker, man sutter – og lige meget hjælper det. Den er død som en lille, nøgen rotteunge i en musefælde. Og hvad stiller man så op? Man kan prøve at tale om det, men det bliver det bare værre af. Det er som om, at de mænd, jeg har mødt, taber mælet fuldstændig i denne situation. Man kan lave sjov med det. Det er heller ikke en god ide, skal jeg hilse og sige.

Som tidligere nævnt er det sket for mig en del gange. Faktisk så mange gange, at jeg er begyndt at overveje, om det er mig, der er problemet. Så jeg vil sætte meget stor pris på et lille tip til at undgå disse situationer. Eller skal jeg bare acceptere, at jeg er så usexet, at jeg må vænne mig til det? 

6 kommentarer til “Jeg er så ked af, den hænger ned af”

 1. Det har jeg også været ude for flere gange,det er snarere reglen end undtagelsen. Måske er det usikkerhed? Præstationsangst? Handler det for mænd om at præstere frem for at nyde? Er det alderen der trykker?

 2. Præstationsangst er nok vigtigste forklaring her, men begrebet dækker over mange psykologiske årsager.
  Hm, det er sket for mig mange gange, og ja det kan bestemt være et spørgsmål om, at man synes man har overscoret og er bange for, om man nu kan præstere. Ja nedad, og den kommer ikke op igen, ikke samme aften i hvert fald, men måske hvis du inviterer ham indenfor igen, for så får han måske troen på, at han er god nok.
  Præstationsangst er dog også i bredeste forstand en betegnelse for manglende tænding. Kan kun tale for egen regning, men en kvinde må i en eller anden forstand være “den lille” før vi føler os fri til at “ta hende”. En kvinde der er meget offensiv i sin tilgang til sex og slet ikke spiller på det feminine, uskyldige (ja, nemlig) og skrøbelige, kan virke som et turn-off, især hvis hun er mere attraktiv end jeg. Ja, det er jo mærkeligt og stik imod al ligestillingslogik, det er noget biologisk.
  Lad mig her give dig et lille trick: “Prøv at sige til ham, om “han ikke nok vil knalde dig, og at du har så meget lyst til at mærke ham oppe i dig lige nu”. Trygl og bed, så han måske vil komme til at føle sig ovenpå. Men endnu bedre, ring til ham dagen efter og sig at du gerne vil prøve igen, altså hvis han ikke blot er en pik for dig ;o)

 3. Hm, et lille pip mere. Faktisk er lige præcis sådan en beskrivelse som du giver i dette indlæg noget, der kan give mange fyre præstationsangst. Sådan en velbevandret kvinde, der har haft mange mænd, og derfor stiller store krav til at blive “overrasket” og som i hvert fald forventer en ordentlig omgang af en veludrustet fyr. Det er nok det indtryk, du giver.
  Det efterlader dig jo nok med en mindre gruppe af bad boys, som måske ikke altid er det mest spændende selskab efterfølgende, men det kan du vel så finde andetsteds. Eller måske er du heldig at finde en hybrid ;o)

 4. Måske er han bare træt. Jeg har prøvet det flere gange. Når man(d) har været vågen i mere end 21 timer prøver kroppen nogle gange at fortælle en at dagen har været slut længe. Det er frustrerende når kvinder tager skuffelsen personligt. Hvorfor er de opdraget til det? Jeg forsikrer dem altid præventivt om at det ikke har noget med hende at gøre og griner lidt af det, for noget siger mig at mange kvinder føler, at hvis de ikke kan tilfredsstille en mand, så føler hun mindreværd. Men det er der altså ingen grund til. Han vil dig jo stadigvæk en anden dag. Men ofte vil hun ikke, fordi det var pinligt.

Skriv et svar