LMIS – Lig Mere I Ske!!

Jeg har lige været på Roskilde festival og slået mig løs som en anden teenager, hvilket bl.a. inkluderede min debut som teltknalder. Det er egentlig noget, jeg har holdt mig fra, da jeg altid har fundet det utrolig usexet, og grænsende til klamt, at have sex et sted, hvor man både i radio og aviser tæller ned til det øjeblik, hvor det er hygiejnisk uforsvarligt at dele kropsvæsker. Men nå ja, i mit telt endte jeg altså med den her unge (oh yes, cougarkussen er tilbage) Edward Cullen lookalike, jeg ellers ved flere lejligheder har proklameret, at jeg ikke ville knalde med. Og måske netop fordi jeg gjorde det stik modsatte af, hvad jeg havde holdt så hårdnakket fast i, måtte jeg resten af Roskilde, bære hans bidemærker som en tung, øm, blågul og altafslørende kæde om min hals til alles skue. Kloge mennesker fortalte mig, at dette skulle være en form for afpissen af territorium, en form for optaget skilt på min ryg, mest af alt tror jeg bare, det er en markering – “**** was here” sort of thing. Og med mit kendskab til manden er jeg faktisk ret sikker på, at det er sådan, det hænger sammen -bevidst eller ej. Hvis ikke man har muskler at spille med, så må man vise verden på en anden måde, at man er en rigtig mand – og hvad siger det mere klart, end at nedlægge pigebørn (og kusser – host) på stribe?!

Og der gik jeg så som en lille reklamesøjle for kuvøseguffet. Men jeg gik med oprejst pande, for det var jo sjovt – og til en vis grad selvforskyldt. Jeg havde rigeligt med principper, der modarbejdede det her knald, men jeg erkender blankt, at lysten arbejde i medvind – og det er nu engang lysten, der er sjovest at følge.

Efter jeg er kommet hjem, har jeg været en tur i byen med nogle venner, hvor den lille dreng og vores roskildeeksapader dukkede op i samtalen. Der blev talt en del om, hvorfor han scorer så meget, som han gør, hvorfor jeg egentlig endte sammen med ham og hvordan jeg havde det med det. På et tidspunkt i samtalen siger den ene af fyrene til mig, at han tog hatten af for, at jeg var så kold omkring det hele. Kold?! Hvad betyder det? Umiddelbart tror jeg hans pointe var, at det ikke er mange piger, der “bare” går ud og knalder uden at have en eller anden form for følelse med i spillet, men han fik det til at lyde som om, jeg var følelsesløs eller nå ja, billig faktisk. Og jeg blev lidt stødt.

Jeg forelsker mig også i de forkerte. Jeg er også kodet som andre kvinder til at holde fast i dem, vi har sex med. Og jeg får også ejerfornemmelser og kan blive jaloux, men ikke hele tiden. Og det er vel kun sundt, at jeg ind i mellem kan finde ud af bare at følge min lyst, uden at det skal betyde mere, end det gjorde i øjeblikket. Men det gør mig vel hverken kold eller løs på tråden. Og som min roskildef-ling siger; “bare fordi det er en engangsting eller noget’ der ligner, behøver det jo ikke være uden varme og kan sagtens være noget fint og dejligt” Og det var det! Det rart og dejligt, og jeg blev bekræftet, som vi kvinder nu engang i mellem ynder at have brug for.

Og så opdagede jeg noget om ham, som jeg ikke havde regnet med. Han er ligeså glad for at putte og ligge i ske, som jeg er. Det er der måske nok mange, der er, men jeg har oplevet min del af engangsknald, der ikke har fattet, at punkt nr.8 (læs Mandeelske-listen) er det vigtigste af alt. Jeg søger intimitet, når jeg har sex, ikke kun penetrering. Og når man som jeg er single, er behovet for at blive holdt om og puttet med endnu større, fordi man ikke får det på daglig basis. Jeg vil gå så langt som til at sige, at jeg hellere vil undvære sex end undvære at ligge i ske. Og det mener jeg 100 %. Tag endelig ikke fejl, jeg elsker sex, og jeg kunne have det hele tiden hvis muligt. Men hvis ikke jeg har en par mandearme om mig bagefter, så ødelægger det lidt det hele. Og her er min flirt leveringsdygtig i et pragteksemplar. Jeg føler mig lille og passet på i dem, og det er præcis, som det skal være. Og den slags kan man altså sagtens få, uden at der følger svigerforældre med. Det er helt grati,s hvis bare man melder ud fra starten, hvad intentionen er. Which is why, jeg fik lov at sove i de arme igen i nat. Kun sove (og rumstere en del, hvis du spørg ham), for det var det, jeg havde brug for, og han kunne give det. Husk det folkens – husk at ligge i ske. Også med hende eller ham du ikke har tænkt dig at være sammen med igen. Det er for godt til at lade være, og hvad kan gå galt, helt ærligt?

Én kommentar til “LMIS – Lig Mere I Ske!!”

  1. Engangsknaldere der vil putte er en uddøende race! De udvikler sig som regel til arten kæreste. Derfor burde de belønnes med en guldhat af slik eller bare en krammer.. kontant!

Skriv et svar