Søndagskæreste

Åh ja – så skete det. Det blev søndag, man har haft en sjov weekend med gode branderter – men uden et eneste knald. Så er det her, man ønsker sig en søndagskæreste. Én, der ville putte med en, kysse en, nusse en, lave mad til en og have fantatisk sex! Sådan en person ville være fantastisk at have – især hvis han (eller hun) kan forsvinde igen mandag morgen, inden man står op!

Søndag aften. Jeg ender altid med at være i et ynkeligt humør. Sådan et humør, hvor jeg faktisk bare gerne vil hygges om og kysses på, et humør hvor jeg kan se mig selv tude til ekstrem hjemmeservice eller luksus fælden fordi de om ikke andet har det der kærlighed, kys og hygge (dog ikke i alle afsnit af luksusfælden!) Det er ikke noget, jeg savner i hverdagene, hvor der er fyldt op med arbejde og aftaler. Næ,  kun om søndagen, hvor der alligevel er skod tv serier og dårlige film. 
Hvordan finder man så den der søndags fyr?? 
Jeg kan altid tage i byen lørdag med lidt for høje stiletter og lårkort kjole (i alt for koldt vejr) og hoppe på den første og bedste – dog er chancen for, at han er skredet inden søndag aften indtræder, ret stor! Og så er man jo lige vidt.
Hvad gør man så? Gå på scor.dk??? Næ, heller ikke. Der er sex, udelukkende sex og gerne fetisch-sex. Det kan sikkert også være det almindelige, men stadig – ikke særlig søndags-pusse-nusse-hyggeligt.  Så hvad fuck gør jeg så, når jeg gerne vil have en søndags kæreste? Uden alt det besværlige, skænderierne, kompromiserne, hensynene – bare en der vil ligge i ske og se Broen med en pose matadormix. 
Laver TV2/TV3 ikke snart et dating-show om netop det?  Eller skal jeg måske selv lave min egen dating side søndagsdate.dk – så kunne jeg få stillet mit behov for søndags-putning! Indtil jeg finder ud af hvordan i al verden jeg laver en hjemmeside kan jeg pt ligge ynkelig søndag efter søndag alene og se på alle andes velfungerende parforhold i fjerneren….

Skriv et svar