Sex sex sex sex sex sex sex…..

Om jeg har det på hjernen? Det kunne man godt vælge at antyde, var en sandhed. I perioder i hvert fald. Lange perioder som oftest. Særligt når jeg ikke synes, at jeg får det i det omfang, jeg bilder mig selv ind, jeg har fortjent. Og fortjent det, det har jeg sgu.

Så i dag handler bloggen om sex. God sex. Eller opfattelsen af god sex i hvert fald. For det er temmelig individuelt – og hvis du spørger mig, så er det også temmelig situationsbestemt. Der er meget stor forskel på, hvem, hvornår, hvor ofte og hvor du har sex. Derfor kan det hele jo godt være god sex…right?! Så derfor inddeler jeg sex i fire kategorier, der ikke handler om den egentlige type af sex, men konteksten den haves i.

1. Sex med følelser.
Det ultimative, hvis du spørger folk, der har prøvet det. Jeg er også enig til en vis grad. Jeg vil da klart foretrække at have sex med en jeg elsker, og som elsker mig. Den der følelse af, at man bare MÅ være nøgne i nærheden af hinanden hele tiden, dufte ham, eller mærke hans arme om en, er utrolig vanedannende. Sex i den her kategori har en tendens til at være ret intimt, uanset om det er S/M eller blid elskov, fordi man stoler blindt på hinanden, og fordi det her handler om, hvem man har sex med og ikke det faktum, at man overhovedet har sex.
Det er så til gengæld også her, man kan risikere at blive lidt for tilgivende eller blind ind i mellem. Det er her man ikke tænker to gange over, at han ikke har snavet dig i kussen den sidste måned, eller her man bare synes, det er nuttet, at han vil elske dig blidt til Hvalen Hvalborg. (Begge dele er så absolut noget, du godt må stille højlydt spørgsmål til)

2. Bollevenner
Populært kaldet i hvert fald – jeg synes nu “venner med fordele” er bedre. For mit vedkommende handler den her kategori nemlig ikke om sexen alene, men om venskabet først og fremmest. Det fede ved den her kategori er, at du har dele af kategori 1 med i dit sexliv, uden at det behøver at være den store forelskelse. Du har sex med en du holder af, stoler på og kan regne med – uden at du behøver at give dig 100 % hen. Sexen her er oftest styret af behovet og lysten, og det gør det en lille smule mere frækt end kategori 1. Det er her jeg har mødt det største fysiske begær efter mig og min krop, og det er et kick jeg ikke ville være foruden. Det er også her, jeg har lært mest om min egen seksualitet, hvad jeg er til og ikke er til. Det er en legeplads med faldunderlag. (Og her ignorerer vi det upassende aspekt af den sammenligning)
Problemet med denne kategori er så, at man skal være enige om spillereglerne. Det kan hurtigt gå galt, og hvis ikke man passer på, mister man sin ven på det.

3. Forbudt sex
Det her siger sig selv. Der er noget pisse frækt ved at gøre noget, man ikke må. Og sexen bliver oftest meget lyst- og begærbetonet af netop den grund. Om det er full on utroskab, sex med ham din veninde bad dig lade være, et engangsknald med en fyr, der virker lidt farlig, eller sex med en, der er meget ældre eller yngre end dig – det er lige meget. Det, at du har en følelse af noget forbudt, er en trigger for adrenalinen og dopaminen i din hjerne, og det har i den grad en effekt på din evne til fx at få orgasme, måske endda mange gange (hurra for at være kvinde!)
Skal den her kategori dyrkes på længere basis? Næppe, ikke utroskabsdelen i hvert fald. Læs evt. Boreliakussens indlæg “den klamme møgkusse har også følelser” for nærmere hudløst ærlig uddybning.

4. SEX!!!
Man siger, at livet er for kort til dårlig sex. Men jeg vil mene,  at livet er for kort til IKKE at have sex. Nogle gange er sex godt af den simple grund, at det er der! Forestil dig, at du ikke har haft sex meget længe, og så pludselig befinder dig i en seng, en gyde, over et køkkenbord, i badet, i elevatoren – you name it – midt i at kopulere. Går du så derfra med følelsen af ærgrelse og et afkrydsningsskema over stillinger, der bonner ud på en halvhjertet missionær? Eller går du derfra og giver dig selv et “back in the game” skulderklap uanset de tekniske detaljer? Sex er sjovest i de førnævnte kategorier, men man må ikke glemme, at den første gang efter laaaaaang tid har sin egen charme.

Nu er det sådan at de her 4 kategorier jo gerne flettes sammen, kombineres, bliver til hinanden osv. Kategori 1 bliver til 2, eller omvendt hvis du er heldig. Hovedessensen af det er sådan set bare, at grundlaget for god sex ikke nødvendigvis findes mere i den ene end i den anden kategori. Vi styrer selv, hvad god sex er, og hvad, der tiltaler os mest. Og føler du, at du har fået dårlig sex, så er der to simple ting, du kan gøre ved det.
Fortæl, hvad du vil. Sig, hvad du er til (slår lige et slag for den her igen “how to blow job”).
Eller hold dig fra at gå tilbage til det dårlige knald. Nogle gange er det bare en fuser. Han gør måske en anden pige mere glad, hvis du giver slip på ham nu. (Husk lige mig på det sådan en gang årligt. Så er I søde)

Ældsten har talt og har stadig sex på hjernen. God lillefredag, kære kusselæser. Må den blive fuld af god sex for netop dig.

Skriv et svar