Så anerkend dog mit røvhul!

Dette bliver en kort affære. Lad os kalde en spade for en spade. Jeg er glad for analsex. Kald mig bare analpigen. Det er fint, jeg vil gerne stå ved min analfiksering. Den er ret ny, denne analfiksering. Jeg bryster mig af at være trådt ind i en ny æra i mit seksuelle liv. En æra, som jeg ikke havde troet, jeg nogensinde ville indtræde i. Det har jeg ikke desto mindre gjort det seneste års tid. Lad os navngive den analæraen.

Det er ikke fordi, jeg ligger og stritter med røven, hver gang min mand rører ved mig (ja, man skulle ikke tro det, men jeg ser en), slet ikke. Modsat Ældsten, som er brystdame (læs her), så er jeg røvdame. Det er det jeg kan – servere martini’er på min numse. Og om jeg begriber de mænd, røvmændene, som ikke kan lade være med at pille ved numser uden egentlig at anerkende, at bag fedt, muskler og i forlængelse af butt-cracken, der findes røvhullet. Røvhullet, der bruges til at skide, men også det hul, hvori man finder et g-punkt, der kan stimuleres seksuelt.

Jeg forbinder nødvendigvis ikke pik i røv med den eneste måde, hvorpå analsex fungerer for mig. For mig handler det egentlig langt mere om, at mit røvhul bliver anerkendt, at det ikke ignoreres, hver gang jeg får snavet kusse. Der er så mange mænd, der er ellevilde med at snave kusse, men som har sådan en hertil-og-ikke-længere opfattelse ved skedeåbningen – og det, synes jeg, både er synd og irriterende. Jeg bliver pludselig meget opmærksom på mig selv, når jeg ligger med benene oppe og min partner ikke mener, at han kan bevæge sig frit i mit underliv.

Jeg er selvfølgelig helt med på, at alle ikke er lige glade for røvhuller, og det respekterer jeg. Men jeg synes, det er synd, at det ikke på samme måde er socialt acceptabelt at have analsex. At mange mænd undertrykker den lyst, fordi de er så bange for, hvad folk vil mene. Bare fordi man godt kan lide røvhuller, gør det ikke en til homoseksuel – tværtimod i min optik. Der er en vis ro i disse mænds seksualitet, og det, synes jeg, er meget tiltrækkende.

For at runde af; er anerkendelse af ens røvhul så for meget at bede om? Jeg synes det ikke. Skal man tvinge folk til røvsex, hvis man selv er til det? Nej selvfølgelig skal man ikke det!

4 kommentarer til “Så anerkend dog mit røvhul!”

  1. Kære dig (jer). Faldt over jeres fantastiske side, med sådan en voldsom sexuel frustration, at jeg får lyst til at dele jer alle med mig selv. Har aldrig forstået fyre der alene snaver fisse, eller blot stikker pikken mellem brysterne, eller kun ser røvhullet. Når nu kvinden er skabt så fuldendt, kan jeg slet ikke lade være med at udnytte mig af alle de dejlige bakker, dale og fordybninger. Smukt, tak for kigget og lyrikken. Knuz Søren

  2. Hej Yngstekusse

    Glæder mig over dit indlæg over din uprætentiøse glæde ved anale udfoldelser

    Kan kun tilslutte mig, ved ikke noget bedre end at et at "snave" et rent og lækkert hul nr.2.

    Men synes det kniber lidt den anden vej, virker som om at "bollerne" allerede er en stor overvindelse for mange kvinder, og mandens bagerste hul er "persona non grata"

    Dbh Casper

Skriv et svar