Sprøjten har sprøjtet for sidste gang…

Ja, det er ikke til at bære. Forstå os ret, vi håber selvfølgelig ikke, at det er sidste gang, Sprøjtekussen har sprøjtet i sengen, men i Kussesumpen er det desværre slut for nu. Sprøjten har sagt tak for denne gang, og selvom vi selvfølgelig er enormt kede af at miste hende på bloggen, så er hendes grunde dejlige og forståelige. Hun er en af de originale Kusser og vi holder utroligt meget af hende og hendes, både sjove og undrende tilgang til verden, og det at være kvinde i den. Hun har været med til at danne både vores loge og vores blogger-kollektiv – så vi håber på, at vi i fremtiden måske kan lokke hende til en lille gæsteblog i ny og næ.

Lad os sammen holde et minuts Kusseopmærksomhed til ære for Sprøjtekussen <3

I forlængelse af denne sørgelige nyhed, sender vi nu endnu engang en bøn ud til jer. Vi vil så gerne høre jeres historier og jeres tanker om, hvordan det er at være kvinde i dag.

Vi søger den nære historie, gerne med et glimt i øjet, men med en pointe, der giver mening i det store billede. Formålet med vores blog er at skabe et rum, hvor der er plads til at vise sig selv og andre kvinder, at man ikke er alene.

Det kan være, at du har et dilemma, der giver dårlig smag i munden (bør man sige det). At du har gjort dig tanker om feministers forhold til mænd og sex (tilgiv mig moder for jeg har syndet). At kærligheden er en mærkelig størrelse, vi alle kæmper med (kald det kærlighed kald det lige hvad du.) Eller at blow jobs slet ikke behøves at være hverken ulækkert eller kvindeundertrykkende (how to blow a job).  Der er åbent for alt, det er dine ideer og tanker, vi er interesseret i. 

Så hvis du har en oplevelse, der har fået dig til at undres, blive vred, forrettet, ked af det eller måske helt utroligt lykkelig, så vil vi utroligt gerne høre fra dig.

Du kan med fordel kigge på vores tidligere gæstebloggere (PrimatkussenKagekussen, Fistekussen, Roomiekussen, Mamakussen) for at se hvilke emner, der tidligere har været oppe at vende – men som sagtens kan komme det igen, hvis du har nye perspektiver. Du kan også hente inspiration til, på hvilken måde du kan få dine ideer til at passe ind i vores lille blogger-kusse-univers. Vi hjælper til med feedback og korrektur, så alle er glade, og giver selvfølgelig besked, inden din blog kommer ud i kusseæteren. 


Er man mand (hetero, homo, bi, ubeslutsom, trans, tvekønnet osv.) er man selvfølgelig også velkommen til at joine vores lille kusseunivers. Alt er tilladt, så længe det er relevant og ikke er stødende.

Hvad skal jeg gøre rent praktisk, tænker du så måske. Jo, du skal samle dine tanker og ideer til en færdig tekst. Så skal du sende den til boreliakussen@gmail.com og vente på et fint svar med dejlig feedback og ideer. Når bloggen er færdig og klar til “tryk”, skal du finde dig en passende Kussealias – her i sumpen er alle anonyme som udgangspunkt – find gerne et navn, der passer til dit blogemne, eller noget du kan identificere dig med. Herefter venter du blot på, at vi finder en passende torsdag at sende dine tanker ud til alle de dejlige kusselæsere.

Vi håber at få en masse dejlige ting i mailboksen snart.

Rigtig god skrivelyst. Rigtig god torsdag.

Boreliakussen, Yngstekussen og Ældstekussen

Skriv et svar