2014 – din lækre kælling! (Vi beklager på forhånd, hvis dette opfattes som sexistisk)

Så er det tid til årets første indlæg. Et indlæg dedikeret til året 2014. En opsamling om man vil.
2014 blev det året, hvor Sprøjtekussen desværre forlod blogfællesskabet. Sprøjtekussen har igennem tidens løb skrevet mange finurlige, hjerteskærende og underholdende indlæg. Blandt andet har hun undret sig over sin forunderlige krop, og hvorfor den reagerer som den gør. Vi savner hende på bloggen, men heldigvis er hun jo stadig en del af vores liv. Og når nu begrundelsen var lykkelig, så er det jo svært at ærgre sig for alvor. 
2014 har på mange måder været et begivenhedsrigt år for Kussesumpen. Vi bliver læst. Af mange faktisk. Vi er vist alle blevet enige om, at foretagendet nok snart skal have en ny hjemmeside. (Hvis nogen kender en dygtig webdesigner, så vink lige med skamlæben – eller smid en mail, hvis det er nemmere). Desuden blev det besluttet at dramatisere nogle af vores indlæg i en lille teaterforestilling. Det vi glæder os meget til at se resultatet af her i 2015. I får selvfølgelig en masse information, når vi ved mere. Faktisk er sandsynlighed for, at vi når spamlignende tilstande, ret stor.

2014 blev også året, hvor vi fik en masse fantastiske engagerede gæstebloggere og læsere – tak, for fanden! Det er så dejligt, at I vil dele jeres oplevelser og tanker med os. Vi håber at høre endnu mere til jer i det nye år. Både kusser og pikkemænd til hobe. 

Dette blev også året, hvor menstruationskoppen vandt indpas i sumpen. En opfindelse vi har været ovenud begejstrede for. Og det var året, hvor Tinder gik hen og blev et modefænomen, som alle i kussesumpen har afprøvet. I forlængelse heraf, eller måske snarere i forstadiet hertil, blev det året, hvor kærester kom og kærester gik – nogen med færre kønsvorter end andre.
For både Boreliakussen og Yngstekussen vil 2014 også stå klart som analåret. Anale erfaringer er blevet gjort, og trangen til at udtrykke, hvad man tænder på, og hvad nogle kvinder samt mænd finder svært. Og hvad mænd angår, blev det også året, hvor vi kvinder fik noget at se på. Året hvor mænd i høj grad også er trådt frem som sexsymboler og ligeledes knapt så fede
Alt i alt et begivenhedsrigt år for sumpen. Vi håber I har nydt det lige så meget, som vi har. Vi ses derude – om ikke andet så her på bloggen.
Love and peace,

Kussesumpen

Skriv et svar