Min kæreste er gået fra mig og jeg kan ikke rigtig få luft

Mit seneste parforhold sluttede i nat omkring kl. 01.00, tror jeg. Det hele er lidt sløret og jeg kan ikke få luft. Jeg sidder i toget på vej hjem, jeg drikker vand og jeg kan på en eller anden måde bare ikke få luft. Der er grus i mine øjne og jeg kan ikke mærke mine ben. Min mave har snurret sig sammen og jeg ville give mit underliv for en kærlig omfavnelse.

Det var ham, der gik fra mig. Gik fra mig fordi han ikke kunne længere. Han synes sådan set stadig jeg var dejlig, han kunne bare ikke noget ‘seriøst’. Det er nok for det bedste i virkeligheden, og parforholdets længde taget i betragtning, så skal jeg nok komme på benene igen relativt hurtigt, lige nu føles det bare ikke rigtig sådan.

Jeg er god til at komme over ekskærester. Måske fordi jeg efterhånden har oplevet at blive gået fra en del gange i mit liv, så de, mændene altså, når aldrig at komme så tæt på, at jeg forærer dem hele mit hjerte. Stykker af det jo, men aldrig det hele. Det har jeg kun gjort én enkelt gang før og det tog ham rundt regnet 10 år at give mig det tilbage.

Klokken er 05.29 og jeg sidder i toget på vej fra der, hvor min eks-kæreste bor og jeg kan bare ikke rigtig trække vejret.

Jeg skulle ikke have en kæreste. Jeg var endelig kommet ud af fire måneder i mere eller mindre helvede og jeg skulle ikke have en kæreste. Jeg havde givet for stort et stykke af mit hjerte til en anden, så jeg var ikke klar til noget som helst. Det var ihvertfald, hvad jeg fortalte mig selv. Alligevel gjorde jeg det og tænkte; at det var anderledes den her gang, det her var ægte, vi var bedre. Og nu, nu kan jeg bare ikke rigtig få luft.

Det var bare lige det.

Skriv et svar