Velkommen til Piknelet

Der har været lidt stille på bloggen længe. Vi har haft andet at se til, noget af det hører i forhåbentlig snart om. Og så er vores kilde måske også ved at løbe tør. Der er simpelthen ikke noget spændende at berette om fra vores liv.

Til gengæld har vi en pinlig tilståelse. I Kussesumpens mere end fire års levetid, har vi kun haft to mandlige bloggere. Det er sgu en ret kedelig diversitetsstatistik (vi mangler også etniske minoriteter, men det har vi ikke lige løst). Derfor har vi besluttet at slå to fluer med et smæk og giver jer her med PIKNELET.

De næste uger vil bloggen være fyldt med mænd, pikkemænd om man vil, der vil fortælle lidt om deres liv. Det kommer til at handle om sex, krop, køn, kærlighed og alt midt i mellem, ligesom det plejer. Eneste forskel er, at det denne gang er fra mandens perspektiv. Det glæder vi os til at læse.

Skriv et svar