Piknelet: Jeg kan godt lide at knalde offentligt

Jeg kan godt lide offentlig sex. Altså.. Ikke på den der måde, hvor man står og turboknepper i rush-hour på Nørrebros runddel. På den lidt mere mondæne måde. Det kan være på et toilet på færgen på vej hjem fra Berlin, en picnic i en mere afsides del af skoven eller lignende, hvor der potentielt kan dukke andre mennesker op midt i det hele.

Det er vel også en rimelig udbredt klassiker at bolle i en gyde på vej hjem fra hvad end provinsdiskotek, man har tilbragt sine senere teenageår på.

Og hvorfor er jeg så tosset med det? Tja, det er egentlig et meget godt spørgsmål. Der er vel noget lækkert ved tanken om ikke at kunne lade hinanden være. Det er på en måde smadder romantisk, at man bare må have hinanden i værste romcom-stil. Men med det sagt behøves offentlig sex bestemt ikke at være romantisk. Det er vel også en rimelig udbredt klassiker at bolle i en gyde på vej hjem fra hvad end provinsdiskotek, man har tilbragt sine senere teenageår på. Måske jeg er den eneste, der ikke finder det specielt romantisk, men det forestiller jeg mig ikke, at jeg er.

Det er altså bare ikke ens betydende med, at det er fedt at blive busted midt i sin velanlagte orgasme mellem hovedretten og desserten på sin ellers så romantiske picnic.

Det er egentlig heller ikke, fordi jeg går med en stor craving om at blive fanget. Tværtimod faktisk. Det ville være det absolut værste, der kunne ske. Vi har alle sex og det er naturligt og alt det, I know. Det er altså bare ikke ens betydende med, at det er fedt at blive busted midt i sin velanlagte orgasme mellem hovedretten og desserten på sin ellers så romantiske picnic. Men der er vel noget sexet ved risikoen for at blive opdaget. Tanken om at der til hver en tid kan gå nogen forbi. At man har glemt at låse døren til toilettet eller at nogen bor i opgangen til gyden, hvor man udfører det bedste knald, man overhovedet er i stand til klokken 06 søndag morgen. Det er vel noget med adrenalinen og noget andet fysiologisk, jeg bestemt ikke orker prøve at gøre mig klog på. Jeg er bare tosset med det og så er den vel i virkeligheden ikke længere end det.

-Pyntepikken

Skriv et svar