Jacobe Orry

Foto: Jesper Tønnes

Venindebogen

Navn: Jacobe Orry Rindom

Fødselsdato: 3. juli 1991

Civilstatus: Kærester med Andreas (vi er jo sådan set forlovet, for jeg har friet)

Yndlingsret: Chokolade

Uddannelse og beskæftigelse: BA i Informationsvidenskab og Kulturformidling fra Københavns Universitet, KA studerende i Kommunikation på Aalborg Universitet (som ligger ude i Sydhavnen). Derudover har jeg en baggrund som skuespiller, som i en periode bragte mig til New York for at gå på William Esper Studio, og til Akademiet i København (Danseteater). Og når jeg ikke studerer, freelancer jeg da også som skuespiller og som model. Men jeg bruger faktisk også tiden på at skrive, de sidste to år særligt på KUSSESUMPEN 2 forestillingen, som jeg også spiller med i.

Jeg har desuden en sær svaghed for data, dataindsamling og dataetik. I første omgang har det udmøntet sig i at arbejde med sociale medier, hvilket senest sendte mig et smut forbi Statens Museum for Kunsts kommunikationsafdeling, hvor jeg sad med deres sociale medier. Jeg har også siddet i både Det Kongelige Teaters kommunikationsafdeling, i Teatret ved Sorte Hest kommunikationsafdeling, og pt freelancer jeg for det her skønne nyopstartede beauty on demand firma, Beauty Boosters, hvor jeg både sidder med lidt e-commerce og med lidt pressearbejde.

Men det skal da ikke være nogen hemmelighed, at jeg har brugt min kandidat på at specialisere mig i statens indsamling og brug og samkøring af borgernes data, så derfor satser jeg straight up på at blive den næste Margrethe Vestager… Eller i hvert fald på at få lov at arbejde en lille smule med de ting, hun sidder med i Bruxelles. Og nååårh ja, så forestiller jeg mig da også jeg skal være skuespiller og måske skrive en roman. Så man kan godt sige, at jeg er noget form for alt-mulig-kvinde med mange jern i ilden.

The juicy stuff: Uh…. Stay tuned, stay tuned.